tag:blogger.com,1999:blog-2707567950761056868.post6956467170191243867..comments2023-09-17T14:57:59.874+02:00Comments on Ecet és olaj: Tabboulehphzshttp://www.blogger.com/profile/17795384014344743177noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2707567950761056868.post-58282730824341731682014-07-14T17:47:09.190+02:002014-07-14T17:47:09.190+02:00Persze, ahány ország annyi variáció van, egész biz...Persze, ahány ország annyi variáció van, egész biztosan, és finom is mindenhogyan, én csak el akartam mesélni, hogy a közel keleten meg így eszik. Anikóhttps://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2707567950761056868.post-6481425639503213962014-07-10T13:57:35.567+02:002014-07-10T13:57:35.567+02:00Irodalmaztam is egy kicsit, és én is azt találtam,...Irodalmaztam is egy kicsit, és én is azt találtam, amit te írsz, de ez a konkrét taboulleh ezekből állt, és mondom, mindenütt ott volt, vagyis népszerű, eszik, vásárolják. Dél-Franciaországban.phzshttps://www.blogger.com/profile/17795384014344743177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2707567950761056868.post-19740089132888094292014-07-10T13:51:18.821+02:002014-07-10T13:51:18.821+02:00Libanonban és környékén csak a bulgur, hagymakocká...Libanonban és környékén csak a bulgur, hagymakockák, paradicsomkockák, rengeteg petrezselyem apróra, olívaolaj, só és bors és kevés citromlé a tabbouleh összetevői, semmi más.Anikóhttps://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.com