2014. február 25., kedd

Zöldségragu harmadszor

Nem voltam rest, és ehhez a raguhoz minden ízesítő hozzávalót lelkiismeretesen beszereztem. Mikor már minden a kosaramban volt, egy takaros zacskóban megtaláltam a kész édes-csípős szószt is. Azt is megvettem, de majd csak legközelebb használom fel.

Édes-csípős kínai zödségragu (2 személyre):




















1 csomag zöldhagymát karikára vágunk, és 2 evőkanál olívaolajban megfuttatunk. Hozzáadunk 2 karikára vágott répát, többféle feldarabolt édes és csípős zöldpaprikát, és kockára vágott ananász(konzerve)t. Ízesítjük 1 evőkanál paradicsompürével, édes szójaszósszal, borecettel, édes csiliszósszal és felengedjük natúr ananászlével. Pár percig pároljuk, majd adunk hozzá mélyhűtött zöldborsót és zöld színű zöldbabot. Addig pároljuk még, amíg ezek megpuhulnak. Tálaláskor kaphat még pár csípőspaprika karikát.

Rizzsel, mi mással.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése