2013. november 17., vasárnap

Borzselé

Önmagában semmi különös, de egy kiadós, és kicsit zsírosabb ebéd után csodás.

Borzselé (3 személyre):

5 levél zselatint rövid időre vízbe áztatunk. Kb. 4 dl alkoholos szénsavas italt (L#dlből, bodzaízű pezsgőkoktél néven) felmelegítünk, beletesszük a kinyomkodott zselatint, és annyi barna cukrot, hogy kellemes ízű legyen. Poharakat telerakunk mélyhűtött málnával, és felöntjük a forró folyadékkal. Lehűlés után egy éjszakán át hűtjük.

Tejszín is mehet rá, de inkább nem.

1 megjegyzés:

 1. Kedves webmester,


  Észrevettük, hogy sok finom receptek talállhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, http://www.osszesrecept.hu/ ahol a felhasználók válogathatnak több mint 110 000 összegyüjtött receptek közül. Naponta növekedik a látogatók száma, ami jelenleg a több mint 30 000 klikket jelent. Az oldalon szintén talállható egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, mi indexeljük a recepteket, és a felhasználók ezután receptjeidet könnyen megtalállják a keresőnk segítségével, majd a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra. Tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.

  Osszesrecept.hu testvéroldalai megtalállhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.

  Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szivesen segítünk bármivel.

  Üdvözlettel,
  info@osszesrecept.hu


  VálaszTörlés