2015. április 7., kedd

Húsvéti ebéd

Villantási célzattal, két finn vendég részvételével:




















Főtt sonka, keménytojás, zöldségek, torma, töltött tojás (tojássárga, házi padlizsánkrém, kockára vágott csemege uborka), kalács



Lencseleves sonkalével főzve





Párolt csirkemell (csontos, bőrös), rizs, párolt gyümölcsök (Aszalt barack, füge, aszalt szilva egy éjszakán át ázott teában fél citrom héjával. Másnap 2 evőkanál karamellizált mézet felengedtem kb. 2 dl rozéval, beletettem a gyümöcsöket, szerecsendió, gyömbér, kevés áztatólé. Főtt kb. fél órát.), narancssaláta

Madártej (sült habbal)

Kávé, mákos kalács (ez volt bolti).




















Elég jól sikerült.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése